12 Mei: Valley of Fire



Donderdag 12 mei Las Vegas – Las Vegas

Gisteravond toch nog maar even 't stad onveilig gemaakt, wilden naar 't Bellagio de fonteinen op de foto zetten. Jeetje zeg, wat een volk, op de stoep nog drukker dan op straat. 't Was toch nog een hele wandeling om daar te komen, bijna een uur onderweg geweest, normaal doorlopen is er trouwens nauwelijks bij. Maar goed, eenmaal daar, was de voorstelling net zo’n beetje afgelopen. Dus camera en statief geinstalleerd en wachten op de volgende. Duurde gelukkig niet zo lang. Het resultaat zie je hier.



fonteinen

Op de terugweg zie je hoeveel mensen een gokje wagen, terwijl iedereen weet dat die kans erg klein is. Er staan zelfs een paar gokmachienes op straat.
Wij gaan ons geld wel uitgeven in 't shopping center, krijg je er tenminste wat voor terug.
En vandaag dus naar de Premium Outlet, een heel aardig winkelcentrum, waar inderdaad veel gekocht kan worden en gekocht wordt. Er zijn mensen die beginnen met een grote rolkoffer te kopen. Veel op kleding gebied maar ook parfumerie, zonnebrillen, enz. Zolang er maar een bekend merk op staat. Ook wij hebben de nodige investeringen gedaan. Als afsluiting een lekker ijsje in een fudge winkel gehaald. In deze winkel was een mevrouw appels aan het voorzien van een laagje fudge, terwijl ze een vrolijk liedje aan 't zingen was.

appelvrouwtje

Avondeten in de motelkamer en dan naar de Walmart eten halen voor de komende dagen. Want de komende dagen zitten we in Death Valley en daar zijn de voorzieningen wat minder.