22 Mei: Highway 1

Zondag 22 mei: Lebec – L.A.

Op onze 2e vakantiedag zijn we langs Poppy Valley gereden, met name langs, want er was nauwelijks een poppy (= slaapmutsje ) te zien. We waren er nu vlak bij, ongeveer 30 mijl, zaten ruim in de tijd, hadden al diverse plukjes poppy’s gezien, dus herkansing. En ja ze bloeien, maar niet in zulke hoeveelheden als we gehoopt hadden.




We hebben een stukje door de heuvels gelopen, harde wind getrotseerd, veel lizards met een korte staart gezien. Daarna achter in de auto een kopje koffie gemaakt, de koffie van het continental breakfast hadden we maar weggegooid.
En toen was de vraag: gaan we terug naar Hw 5 of rijden we door naar de 14. We hebben de vraag voorgelegd aan Truus. Na 3,5 mijl rechtsaf, zei ze en leidde ons via kleine weggetjes door de heuvels ten noorden van L.A. Eenmaal in L.A. nog ongeveer een uur door de drukte, zondagmiddag en wat een auto’s op de weg, geen oponthoud trouwens. Wat zal dat op maandagochtend worden.
Motel in de buurt van het vliegveld en vlakbij het inleverpunt van de auto. Voor de rest van de dag en morgen de bagage herschikken, kijken wat er mee kan, tassen wegen en wat luieren. Morgen dus geen blog, en daarna zijn we thuis. En natuurlijk ons vast geestelijk voorbereiden op de vlucht en thuiskomst. Op Schiphol worden we opgehaald door onze andere zoon, dus hoeven we zelf niet te rijden.

Onze blogvolgers, van over de hele wereld, willen we hierbij danken voor de belangstelling en reacties. Het is leuk om te lezen waar ons blog helemaal gelezen wordt, wie zou dat zijn daar in Maleisia?